Yine Yeni Yeniden Tekrar Deneyin – Re New ReagaIn Try AgaIn

Çok ama çok geç yattığım bir günün öğlene doğrusu domain firması beni aradı dedi ki -domaininizin süresi bitmek üzere uzatmak ister misiniz? O an beynimden vurulmuşa dönmek istedim, ama benim için sadece uykumun bölündüğü gerçeği vardı. Dedim ki ne kadar? Global olarak uzatırsam 22 civarı, şayet Türkiye üzerinden uzatırsam 26 civarı bir rakam bulabileceğine dair bana ninniler ve masallar anlattı. Aniden bana en son kaça olacağını sordum. Önce bi afalladı ardından da gülümseyerek yanıt verdi, eheh efendim firmamızın kuralları gereği indirim yapamıyoruz. Sert bir biçimde komik olan ne!? dedim. Bozuldu biraz, efendim şaka yaptığınızı düşündüm gibi bi şeyler dedi. Dedim şaka yapar gibi bir halim mi var? Bana en son kaç olur onu söyle bana maval okuma dedim. 
Sonrasını merak eden olacağını düşünmediğimden hikayeyi burada yarım bırakıyorum.

3 comments

  1. Alalade bir domain firmasının, nereye yazacağımızın ne yazacağımızdan daha kritik bi karar olduğu gerçeğine kayıtsız şartsız teslim olmuş aklımıza yaptığı çağrıyı konu edinen bu küçük ve sevimli hikayenin sonrasını merak edenlerin varlığını hiçe sayması kanımı donduruyor.

    Liked by 1 kişi

    1. İşte bütün bunların olmadığı gerçeğiyle yüzleşme vakti, bunların hepsini uydurmuştum. Basit bir şekilde “bizim bi blog vardı ya” diye anımsadığım ve boş vaktimde de geri yüklediğim içerikler dışında hiçbir atraksiyon yaşanmadı. Öylesine sade bir gündü. Sizi bir sırtlan mendeburluğuyla ters köşeye yatırarak gafilce avladım galiba hı?

      Beğen

Yorum bırakın